Krijt | Kadeem Krijt

Image 01

Kadeem Markeringskrijt

Multifunctioneel en onuitwisbaar krijt voor het markeren en het zetten van lijnen. Markeringskrijt wordt veelal gebruikt door installateurs, in de bouwindustrie, in de bestrating, bij asfalteren, gas en waterfitters, elektriciens, dakdekkers, bandenindustrie en in de groenvoorziening.

Meer

Image 01

Kadeem Speksteenkrijt

Speksteen is een natuursteen met het hoogste soortelijk gewicht. De hardheid van speksteen komt overeen met die van marmer. Doordat het smeltpunt van speksteen hoger is dan dat van staal en gietijzer, blijven markeringen en lijnen gemaakt met speksteen onder extreem hoge temperaturen zichtbaar. Speksteen wordt gebruikt in de ijzerverwerking, mechanische vervaardiging, schipvervaardiging en bij laswerkzaamheden. Tijdens het lassen zullen de lasnaden niet verontreinigen.

Meer

Image 01

Kadeem Industriekrijt

Het industriekrijt, ook wel slaglijnkrijt of vijlenkrijt genoemd, is ideaal voor tijdelijke markeringen op marktpleinen, wegen en exporuimte. In de verspaning industrie wordt het gebruikt als vijlenkrijt.

Meer

Image 01

Kadeem Verkeersstiften

Verkeersstiften worden regelmatig ingezet bij het markeren van verkeersongevallen of misdrijven. Dikte is noodzakelijk omdat veelal op ruwe ondergrond wordt gewerkt, onder uiteenlopende weersomstandigheden. De markeringen zijn dan ook duidelijk zichtbaar.

Meer

Image 01

Kadeem Schoolbordkrijt

Multi-functioneel krijt voor een zeer uitgebreid toepassingsgebied. Dit duurzame uitwisbare krijt is voorzien van een geplastificeerd laagje. Het krijt is er in het wit en verpakt per 144 stuks.

Meer

Image 01

Kadeem Krijthouder

De krijthouder is geschikt voor Kadeem markeringskrijt diameter 13 mm. De krijthouder wordt als hulpmiddel gebruikt. Het voordeel is dat men de houder met krijt kan opbergen in een tas bij eventuele tekeningen. De krijthouder voorkomt voortijdige breuk van het markeringskrijt waardoor deze tot het einde toe gebruikt kan worden.

Meer

Image 01

Kadeem Speksteenhouder

De speksteenhouder is er voor de platte speksteen (127x13x5mm). De speksteenhouder voorkomt voortijdige breuk van het speksteen.

Meer